וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק תרד וטוויל פילו ופרמזן

עמוס שיאון מהלנה בנמל מכין מרק תרד עם הפתעה

מתכון מאת: עמוס שיאון, מערכת וואלה

מתכוני תרד של הלנה בנמל. אפיק גבאי
מתכוני תרד של הלנה בנמל

מצרכים למתכון

  • למרק
  • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 יחידות כרישה רק החלק הלבן קצוץ
  • 1 שן שום פרוסה
  • 600 גרם עלי תרד
  • 2 כפות שמן זית
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • שורש פטרוזיליה קלוף ופרוס
  • 700 מ"ל ציר עוף או ירקות

אופן ההכנה

  • 1. בסיר מטגנים בחמאה את הבצל, הכרישה והשום.
  • 2. מוסיפים תפוחי אדמה וציר ומתבלים באגוז מוסקט ומלח.
  • 3. מבשלים כ-30 דקות ומוסיפים את התרד.
  • 4. מבשלים עוד כ6 דקות יחד עם השמנת המתוקה ומעבדים במעבד מזון עד שמתקבל מרק חלק.
  • 5. לטוויל: על נייר אפייה מסדרים רצועות של עלי פילו ומפזרים פרמזן ופפריקה מתוקה.
  • 6. אופים בחום של 180 מעלות כ7 דקות ועד להזהבה.
  • 7. מוזגים את המרק לקערה יוצקים מעט שמן זית במרכז ומניחים את הטוויל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully