שייטל עם אננס צלויים בגריל
אז קומרובסקי צולה נתח שייטל ואננס על הגריל . גריל טרופי ליום העצמאות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ½ 1 שייטל מיושן 2-3 שבועות
- 1 כפית פלפל לבן כתוש
- 1 כפית פלפל אדום גרגרים
- ½ כוס בצל ירוק קצוץ דק
- ¼ כוס שמן זית עדין
- 3 אננסים בשלים וחתוכים ל-¼ או ל-⅛ (תלויי בגודלם)
- 100גרם חמאה מזוקקת (גהי/ סמנה)
- מלח ים גס
אופן ההכנה
- 1. חותכים את השייטל לאורכו לרצועות (בדיוק כמו שעושים לפילה טונה בדרך לעשות טטאקי טונה צרובה).
- כותשים יחד את גרגירי הפלפל עם הבצל הירוק והשמן ומורחים על רצועות השייטל.
- 2. מעלים את רצועות האננס על הגריל. מורחים בחמאה מזוקקת שהכנתם ובוזקים עליהם מעט מלח ים גס.
- 3. מעלים את רצועות השייטל שתבלתם על הגחלים וצולים 2-3 דקות מכל צד. מורידים מהגריל ופורסים לפרוסות דקות. מגישים עם האננסים הצלויים. גן עדן ממש!