שייטל עם אננס צלויים בגריל

אז קומרובסקי צולה נתח שייטל ואננס על הגריל . גריל טרופי ליום העצמאות

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה!
גריל יום העצמאות של ארז קומרובסקי. אפיק גבאי, עיבוד תמונה
גריל יום העצמאות של ארז קומרובסקי(צילום: אפיק גבאי)

מצרכים

  • ½ 1 שייטל מיושן 2-3 שבועות
  • 1 כפית פלפל לבן כתוש
  • 1 כפית פלפל אדום גרגרים
  • ½ כוס בצל ירוק קצוץ דק
  • ¼ כוס שמן זית עדין
  • 3 אננסים בשלים וחתוכים ל-¼ או ל-⅛ (תלויי בגודלם)
  • 100גרם חמאה מזוקקת (גהי/ סמנה)
  • מלח ים גס

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את השייטל לאורכו לרצועות (בדיוק כמו שעושים לפילה טונה בדרך לעשות טטאקי טונה צרובה).
  • כותשים יחד את גרגירי הפלפל עם הבצל הירוק והשמן ומורחים על רצועות השייטל.
  • 2. מעלים את רצועות האננס על הגריל. מורחים בחמאה מזוקקת שהכנתם ובוזקים עליהם מעט מלח ים גס.
  • 3. מעלים את רצועות השייטל שתבלתם על הגחלים וצולים 2-3 דקות מכל צד. מורידים מהגריל ופורסים לפרוסות דקות. מגישים עם האננסים הצלויים. גן עדן ממש!

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully