- 1. בקערת נירוסטה גדולה מערבבים את חומרי המישרה. אפשר לטחון בממחה, ואפשר ככה.
-
- 2. עכשיו מכינים את הירקות. חשוב לחתוך בעובי שמתאים לזמן ההכנה של כל ירק. השיטה הכי נוחה היא להניח את הקערה על כיסא ליד משטח העבודה , לחתוך ולהפיל פנימה את הירקות. מדי פעם מערבבים בעדינות על ידי הקפצת הקערה עצמה. כשכל הירקות בקערה, מכסים בניילון נצמד.
-
- 3. קולים על האש כמה שנכנס בגריל, ומעבירים לצלחת הגשה גדולה.
-
- ובפעם הבאה נגוון קצת בירקות, אבל נכין מישרה שונה לגמרי, כדי שהאורחים לא יחשבו שבכל פעם הם מקבלים את אותו האוכל:
- ½ כוס סויה
- ½ כוס רוטב הויסין
- ½ כוס שמן תירס או שמן אגוזים
- ½ כפית שמן שומשום קלוי