- 1. מכינים את הבצק לבאו: מערבבים בקערה אחת מים סוכר ושמרים ומניחים לחמש דק לתסיסה של השמרים.
-
- 2. בקערה נפרדת מניחים את הקמח והמלח.
-
- 3. יוצרים גומה בקמח ומוזגים לתוכה את תערובת המים, סוכר ושמרים ומתחילים ללוש. מוסיפים שמן קנולה ולשים חמש דק לבצק אחיד ונוח.
-
- 4. מניחים בצד לתפיחה בערך חצי שעה עד שעה.
-
- 5. מכינים מילוי: מוציאים את הפטריות שיטאקי מהמים, סוחטים וקוצצים דק.
-
- 6. בשתי שפות שמן קנולה מקפיצים את הג'ינג'ר, שיטאקי קצוץ והחלק הלבן של הבצל הירוק. מוסיפים גזר, דייקון ומקפיצים עוד כדקה. מוסיפים את כל התיבול ומקפיצים שתי דק. טועמים תיבול , מוסיפים את החלק הירוק של הבצל ומורידים מהאש שיתקרר.
-
- 7. מכינים את הלחמניות: קורצים מהבצק חתיכות שוות של בערך 30 גרם. פותחים על כף היד בצורת עיגול וממלאים בפנים חופן מהתערובת. סוגרים ומקפלים את החלק העליון קפלים קפלים.
-
- 8. מניחים בסלסלת אידוי על מצע כרוב או עלים כלשהם על מנת שלא ידבק ומאדים לפחות 15 דק עד שהבצק נראה תפוח, לח ועסיסי.
-
- מגישים עם רוטב סויה ומיץ ליים/לימון.