פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לחמניות מאודות-באו

      השפית שלי לרון ממשק ברזילי מכינה לחמניות טבעוניות מאודות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אוכל טבעוני של משק ברזילי (אפיק גבאי)
      אוכל טבעוני של משק ברזילי (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ללחמניות הסיניות - באו:
      • 225 גרם קמח מלא
      • 5 גרם מלח
      • 160 גרם מים חמימים
      • 7 גרם סוכר
      • 5 גרם שמרים יבשים
      • 25 גרם שמן קנולה
      • למילוי:
      • 5 פטריות שיטאקי מושרות במים רותחים
      • ג'ינג'ר חתיכה של ס"מ קצוץ דק
      • צרור בצל ירוק חתוך דק מאד מופרד לחלק הלבן והירוק
      • 3 גזרים מגוררים בפומפייה
      • דייקון (צנון לבן) מגורר בפומפייה
      • 10 פטריות שמפיניון פרוסות דק
      • צרור נבטים סינים
      • כפית סוכר
      • כף הויסין
      • 3 כפות סויה
      • כף שמן שומשום

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הבצק לבאו: מערבבים בקערה אחת מים סוכר ושמרים ומניחים לחמש דק לתסיסה של השמרים.
      • 2. בקערה נפרדת מניחים את הקמח והמלח.
      • 3. יוצרים גומה בקמח ומוזגים לתוכה את תערובת המים, סוכר ושמרים ומתחילים ללוש. מוסיפים שמן קנולה ולשים חמש דק לבצק אחיד ונוח.
      • 4. מניחים בצד לתפיחה בערך חצי שעה עד שעה.
      • 5. מכינים מילוי: מוציאים את הפטריות שיטאקי מהמים, סוחטים וקוצצים דק.
      • 6. בשתי שפות שמן קנולה מקפיצים את הג'ינג'ר, שיטאקי קצוץ והחלק הלבן של הבצל הירוק. מוסיפים גזר, דייקון ומקפיצים עוד כדקה. מוסיפים את כל התיבול ומקפיצים שתי דק. טועמים תיבול , מוסיפים את החלק הירוק של הבצל ומורידים מהאש שיתקרר.
      • 7. מכינים את הלחמניות: קורצים מהבצק חתיכות שוות של בערך 30 גרם. פותחים על כף היד בצורת עיגול וממלאים בפנים חופן מהתערובת. סוגרים ומקפלים את החלק העליון קפלים קפלים.
      • 8. מניחים בסלסלת אידוי על מצע כרוב או עלים כלשהם על מנת שלא ידבק ומאדים לפחות 15 דק עד שהבצק נראה תפוח, לח ועסיסי.
      • מגישים עם רוטב סויה ומיץ ליים/לימון.

      עוד מתכוני לחמים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -