וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מפנקת ומושחתת: עוגת גבינה חמה

במיוחד לכבוד חג שבועות הבא עלינו לטובה, רות יולס מגישה לכן מתכון הולנדי מקורי לעוגת גבינה כבדה, מפנקת ומושחתת, המוגשת חמה מהתנור.

מתכון מאת: רות יולס, מערכת וואלה

אוכל הולנדי. אפיק גבאי
אוכל הולנדי

מצרכים למתכון

  • לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:
  • חמאה
  • 5 ביצים מופרדות
  • 3 חבילות גבינה לבנה "טוב טעם"
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 כפות קמח תפוחי אדמה או-3 כפות סולת
  • 1 חבילה צימוקים
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • קליפה מגוררת מלימון אחד

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום בינוני, 170 מעלות.
  • 2. משמנים בחמאה את דפנות התבנית העגולה.
  • 3. מערבלים את כל החומרים חוץ מהחלבונים במעבד מזון או במערבל.
  • 4. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומערבבים בתנועות קיפול ובעדינות לתוך התערובת השנייה.
  • 5. מעבירים לתבנית ואופים כשעה.
  • 6. מגישים מיד, כי העוגה תופחת כמו סופלה (וגם צונחת כמו סופלה) אך היא טעימה גם כשהיא קרה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully