- 1. יש לשטוף את הפרי , לייבשו ולגלען.
-
- 2). לוקחים חלק קטן מהסוכר ומערבבים בכלי נפרד עם הפקטין.
-
- 3. את יתר הסוכר ואת מיץ הלימון יש להשרות עם הנקטרינות.
- 4. מחממים בסיר את המים המינרלים וסירופ הגלוקוז ומוסיפים בהדרגה את תערובת הסוכר והפקטין. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
-
- 5. מקררים את הסירופ שהתקבל במקפיא למשך שעה.
-
- 6. מעבירים את תערובת הנקטרינות, לימון וסוכר ביחד עם הסירופ לתוך מעבד המזון וטוחנים על מהירות גבוהה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד, תוך כדי מיצוי הגוון האדום שבקליפת הפרי (סיבה בריאותית ואסתטית).
- 5. לאוהבי המרקם החלק- ניתן לסנן את התערובת על מנת להיפטר משאריות הקליפה.
-
- 6. מקפיאים במכונת הגלידה עד הגעה לטמ"פ של -8 מעלות, וקבלת מרקם קטיפתי ואוורירי. למי שאין מכונת גלידה יעקוב אחר השלבים המופיעים מעלה.