שניצל אפוי
שניצל אפוי נהדר ועסיסי שמתאים לילדים ולמבוגרים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם חזה עוף חצוי באמצע
- 1/2 כוס ריוויון
- 2 כפות דבש
- 2 כפות סויה
- לציפוי:
- 1 כוס פירורי לחם
- 1/3 כוס שיבולת שועל גרוסה
אופן ההכנה
- 1.מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את חזה העוף למשך לילה לפחות.
- 2.מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 3.מערבבים בצלחת עמוקה את פירורי הלחם ושיבולת השועל.
- 4.פורסים את חזה העוף לרצועות בעובי 1 ס"מ וטובלים בצלחת פירורי הלחם המעורבבים.
- 5.מניחים את רצועות חזה העוף על התבנית ומברישים במעט שמן זית קר בצידו העליון. אופים כ-10 דקות. הופכים, מעבירים למצב גריל ואופים עוד 4-5 דקות.