- אופן הכנה:
- 1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הקמח המלא, אבקת אפיה, שיבולת שועל, מלח אטלנטי ושלושת סוגי השומשום במשך דקה בלבד במהירות איטית.
-
- 2. מוסיפים מים ומערבבים כחצי דקה ומוסיפים את השמן עד קבלת הבצק.
-
- 3. מסיימים את הבצק בלישה ידנית ע"ג שולחן העבודה מעט מקומח. מניילנים ומקררים כחצי שעה .
-
- 4. מרדדים לעובי של 1/2 ס"מ בין 2 ניירות אפייה.
-
- 5. חותכים את הקרקרים לפני האפייה עם גלגלת פיצה.
-
- 6. מברישים בביצה טרופה לשכבה אחידה ודקה.
-
- 7. מערבבים את כל מרכיבי תערובת הדגנים. מפזרים את התערובת על הקרקר ואופים בחום של 180 כ- 25-27 דקות.