- 1. מאדים בצל בשמן 5 דקות, עד לשקיפות. מצננים, ממיסים שמרים ב-4 כפות מים ומשהים 15 דקות.
-
- 2. מנפים את הקמח והמלח לקערה גדולה. מוסיפים שמרים, סוכר ומים ומערבבים לבצק חזק. מורידים שליש מהבצק ולשים לתוכו את תערובת הבצל והשמן.
-
- 3. לשים היטב ומתפיחים את שתי עיסות הבצק למשך שעה.
-
- 4. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ולשים 2-3 דקות.
-
- 5. תולשים מהבצק פיסות בגודל ביצה ומעצבים למקלות בעובי זרת. לוקחים שליש מהמקלות (בלי בצל) ומגלגלים בשומשום מקמחים קלות את כל מקלות הבצק ומעבירים לשלוש תבניות אפייה משומנות במרווחים של אצבע
-
- 6. מכסים במגבת ומתפיחים 30 דקות, מחממים תנור לחום גבוה (220 מעלות) ואופים 5-7 דקות לכל תבנית. המקלות אמורים להיות שחומים אך לא כהים
-
- 7. מצננים בתבנית ומעבירים לרשת.