- אופן הכנה:
- 1. מכינים את העוגה: מחממים בסיר קטן את הסוכר דמררה, יין מרסלה וקקאו עד שהכל אחיד, ומצננים.
-
- 2. לקערה נפרדת מנפים קמח ואבקת אפייה.
-
- 3.מוסיפים שמן וחלמונים לתערובת הסוכר שהתקררה.
-
- 4. מקציפים במיקסר את 3 חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.
-
- 5. מקפלים את קצף החלבונים לתערובת ולבסוף את הקמח המנופה.
-
- 6. מרססים קלות את תבנית האפייה בתרסיס שמן קנולה למזוג את הבלילה לתבנית, אופים בחום 170 מעלות עד כ- 40 דקות.
-
- 7. מכינים את הסירופ: בסיר מרתיחים את המים, סוכר ונס קפה, כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, מסירים מן האש ומוסיפים מיד את יין המרסלה והליקר. מערבבים עד לתערובת אחידה ומצננים.
-
- 8. כשהעוגה יוצאת מהתנור מצפים אותה בסירופ שהתקרר.