וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה חצילים ועגבניות עם פטנט

מנת פסטה מושלמת לאנשים עסוקים. את הירקות מכינים בתנור, בלי לעבור את כל השלבים של הכנת הרוטב: טיגון, אידוי וכיו"ב. שולחים לתנור וכשהכל מתרכך ומזהיב מוסיפים פסטה ומערבבים, אפשר אפילו בתבנית.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

הכנת פסטה. נמרוד סונדרס
הכנת פסטה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 2 חצילים חתוכים לקוביות
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 3 שיני שום פרוסים דק
  • 6 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 6-4 גבעולי תימין העלים בלבד
  • 6-4 גבעולי אורגנו העלים בלבד
  • 1/2 צ'ילי פרוס
  • מלח ופלפל שחור טחון
  • להגשה:
  • גבינת פרמזן או פקורינו מגוררת

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • 2. מסדרים את קוביות החצילים, רבעי העגבניות ורצועות הבצל בתבנית. מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל (ואפשר מעט סוכר על הבצל). אופים חצי שעה או עד שהכל רך וזהוב.
  • 3. במקביל מחממים סיר עם מי מלח לבישול הפסטה.
  • 4. רק כשחומרי הרוטב מוכנים מבשלים פסטה בסיר עם שפע מי מלח רותחים עד לדרגת "אל דנטה", מסננים ומערבבים עם הירקות שבתבנית. מוסיפים גבינה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully