פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      גרנדין -סירופ רימונים

      "גרנדין", התוספת האדום-וורוד ומתוק למאות קוקטיילים , נולד בגרנאדה שבספרד. הוא עשוי ממיץ רימונים וסוכר בתוספת טיפות מי זאהר או מיץ לימון , הוא גם נותן "טאץ'" של טעם וצבע וורד לפנקייק, גלידה וקינוחים אחרים.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מתכוני רימון של פיליס גלזר (נמרוד סונדרס)
      מתכוני רימון של פיליס גלזר (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • הערה: אם אין לכם מסחטת פרי הדר, אל דאגה. ניתן לבקש מהקיוסק בשכונה לסחוט לכם 2 כוסות מיץ מרימונים טריים, או לקנות מיץ רימונים מוכן בצנצנת. אין להשתמש במשקה רימונים, שכבר ממותק ומכיל תוספות.
      • חומרים לקבלת 2 כוסות סירופ:
      • 4 רימונים בינוניים-גדולים (לקבלת 2 כוסות מיץ)
      • 2 כוסות סוכר בהיר טבעי (רצוי אורגני)
      • 2-3 טיפות מי זהר (לא חובה)

      אופן ההכנה

      • אופן ההכנה:
      • 1. מחממים את המיץ על אש בינונית-קטנה ובוחשים פנימה את הסוכר. מבשלים בבחישה עד שהסוכר נמס לגמרי. מנמיכים את אש ומבשלים בבחישה מדי פעם, עד לקבלת מרקם של סירופ.
      • 2. מורידים מן האש ומוסיפים כמה טיפות מי זאהר. מביאים לטמפרטורת החדר ומבקבוקים בצנצנת סטרילית ושומרים במקרר או מקפיאים עד ל-3 חודשים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -