וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גרנדין -סירופ רימונים

"גרנדין", התוספת האדום-וורוד ומתוק למאות קוקטיילים , נולד בגרנאדה שבספרד. הוא עשוי ממיץ רימונים וסוכר בתוספת טיפות מי זאהר או מיץ לימון , הוא גם נותן "טאץ'" של טעם וצבע וורד לפנקייק, גלידה וקינוחים אחרים.

מתכון מאת: פליס גלזר, מערכת וואלה

מתכוני רימון של פיליס גלזר. נמרוד סונדרס
מתכוני רימון של פיליס גלזר

מצרכים למתכון

  • הערה: אם אין לכם מסחטת פרי הדר, אל דאגה. ניתן לבקש מהקיוסק בשכונה לסחוט לכם 2 כוסות מיץ מרימונים טריים, או לקנות מיץ רימונים מוכן בצנצנת. אין להשתמש במשקה רימונים, שכבר ממותק ומכיל תוספות.
  • חומרים לקבלת 2 כוסות סירופ:
  • 4 רימונים בינוניים-גדולים (לקבלת 2 כוסות מיץ)
  • 2 כוסות סוכר בהיר טבעי (רצוי אורגני)
  • 2-3 טיפות מי זהר (לא חובה)

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מחממים את המיץ על אש בינונית-קטנה ובוחשים פנימה את הסוכר. מבשלים בבחישה עד שהסוכר נמס לגמרי. מנמיכים את אש ומבשלים בבחישה מדי פעם, עד לקבלת מרקם של סירופ.
  • 2. מורידים מן האש ומוסיפים כמה טיפות מי זאהר. מביאים לטמפרטורת החדר ומבקבוקים בצנצנת סטרילית ושומרים במקרר או מקפיאים עד ל-3 חודשים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully