וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט בייבי תרד, זרעים ורימונים

מתכון מאת: פליס גלזר, מערכת וואלה!

מתכוני רימון של פיליס גלזר. נמרוד סונדרס
מתכוני רימון של פיליס גלזר

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4-6 מנות:
  • לרוטב:
  • זרעים מחצי רימון או יותר לפי הטעם
  • 1/4 כוס מיץ ליים או לימון
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 2-3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לסלט:
  • 250-200 גרם בייבי תרד
  • 1 כף חמניות
  • 1 כף זרעי דלעת
  • 1/2 כף שומשום, זרעי קצח או שומר
  • 2 כפיות דבש מדולל ב2 כפיות מים
  • 1 אבוקדו בשל אך מוצק
  • הערה: חשוב מאד להשתמש בבייבי תרד קנוי שטוף או עלי תרד טורקי. תרד רגיל הוא מר וגס מדי למתכון זה.

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1.בקערה גדולה בעזרת מטרפת יד, טורפים 3 כפות מיץ לימון עם החרדל והשמן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 2. מייבשים את גרגרי הרימון במגבת נייר. מניחים בצד. שמים את הזרעים במחבת קטנה וקולים על אש קטנה רק עד שנשמעים פיצוצים קטנים. בוחשים לעיתים קרובות. מוסיפים את הדבש והמים וממשיכים לטגן ולבחוש כ-30 שניות או עד שהזרעים מכוסים בתערובת וכמעט יבשים. שמים בצד להתקרר ולהתייבש. מפוררים לגושים עם האצבעות.
  • 3. מורידים את גבעולם התרד (עם האצבעות או מספריים). מקלפים את האבוקדו, חוצים ופורסים לאורך לפרוסות יחסית דקות. מטפטפים כף מיץ ליים שנותר ומערבבים בעדינות עם התרד וגרגרי הרימון. מקשטים בתערובת הזרעים ומערבבים קלות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully