- אופן ההכנה:
-
- 1.בקערה גדולה בעזרת מטרפת יד, טורפים 3 כפות מיץ לימון עם החרדל והשמן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 2. מייבשים את גרגרי הרימון במגבת נייר. מניחים בצד. שמים את הזרעים במחבת קטנה וקולים על אש קטנה רק עד שנשמעים פיצוצים קטנים. בוחשים לעיתים קרובות. מוסיפים את הדבש והמים וממשיכים לטגן ולבחוש כ-30 שניות או עד שהזרעים מכוסים בתערובת וכמעט יבשים. שמים בצד להתקרר ולהתייבש. מפוררים לגושים עם האצבעות.
-
- 3. מורידים את גבעולם התרד (עם האצבעות או מספריים). מקלפים את האבוקדו, חוצים ופורסים לאורך לפרוסות יחסית דקות. מטפטפים כף מיץ ליים שנותר ומערבבים בעדינות עם התרד וגרגרי הרימון. מקשטים בתערובת הזרעים ומערבבים קלות