וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כתר צלעות טלה "פרסייאד"

מתכון מאת: יעל לאור, מערכת וואלה

סדנת אתגר הבשר. אפיק גבאי
סדנת אתגר הבשר

מצרכים למתכון

  • חומרים ל 4-6 מנות:
  • 1 יחידת צלעות טלה, מוכנות-לא מופרדות
  • חרדל דיז'ון חלק
  • שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
  • לפרסייאד:
  • 2 כוסות פטרוזיליה שטופה, עלים
  • 1 כוס שקדים טחונים (או לשלב עם פסטוקים)
  • 2 יחידות שום, קצוץ דק
  • 2 כםות גרידת לימון

אופן ההכנה

  • אופן הכנה:
  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מורחים את הצלעות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מניחים על רשת צלייה.
  • 3. צולים בתנור, על רשת צלייה המוצבת מעל תבנית 4-5 דקות.
  • 4. בינתיים, במעבד מזון מרסקים בפולסים קצרים את הפטרוזיליה והשום. מוסיפים את השקדים והלימון לערבוב קצר. להימנע מטחינת יתר.
  • 5. מוציאים את הצלעות, מורחים חרדל ומצפים בתערבות הפרסייאד. מזלפים שמן זית.
  • 6. מורידים את חום התנור ל-170 מעלות ומחזירים להמשך צלייה 5-8 דקות, או לדרגת הצלייה הרצויה (מומלץ MR).
  • 7. מעבירים את הצלעות למנוחה.
  • 8. חותכים את הצלעות ומגישים עם רוטב לצידם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully