- אופן הכנה:
- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 2. מורחים את הצלעות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מניחים על רשת צלייה.
-
- 3. צולים בתנור, על רשת צלייה המוצבת מעל תבנית 4-5 דקות.
-
- 4. בינתיים, במעבד מזון מרסקים בפולסים קצרים את הפטרוזיליה והשום. מוסיפים את השקדים והלימון לערבוב קצר. להימנע מטחינת יתר.
-
- 5. מוציאים את הצלעות, מורחים חרדל ומצפים בתערבות הפרסייאד. מזלפים שמן זית.
-
- 6. מורידים את חום התנור ל-170 מעלות ומחזירים להמשך צלייה 5-8 דקות, או לדרגת הצלייה הרצויה (מומלץ MR).
-
- 7. מעבירים את הצלעות למנוחה.
-
- 8. חותכים את הצלעות ומגישים עם רוטב לצידם.