- 1. משרים את הבורגול במים פושרים עד כדי כיסוי כחצי שעה, מסננים.
-
- 2. שוטפים ומייבשים את עלי הגפן, קוצצים דק ומטגנים על אש נמוכה עם מעט שמן כ-5 דקות. טוחנים בבלנדר ומערבבים עם הבורגול המסונן.
-
- 3. מוסיפים את ציר העוף, היין והרוזמרין. מביאים לרתיחה ומצמצמים בחצי.
-
- 4. טובלים את הצלעות, המלח ופלפל ומושחים בשמן. מחממים מחבת כבדה וצורבים על אש נמוכה כ-4 דקות. הופכים וצורבים מהצד השני עוד 4 דקות.
-
- 5. לפי מידת העובי של הבשר, מכניסים לתנור (180 מעלות) ל-5 דקות. מניחים לבשר לנוח מספר דקות ופורסים סמוך להגשה.
-
- 6. מסננים את הרוטב מהרוזמרין ומחממים את הבורגול. מוסיפים את הרוטב לבורגול ומבשלים כ-5 דקות.
-
- 7. מגישים כאשר הצלעות מונחות מעל הבורגול.