וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קדירת שוק אווז

מסעדת פראג הקטנה מסייעת לכם להרגיש כמו בצ'כיה, עם מתכון לקדירה חורפית שתפיץ ניחוחות מושלמים ברחבי הבית

מתכון מאת: וואלה!, מערכת וואלה

מנות בשר בפראג הקטנה. נמרוד סונדרס
מנות בשר בפראג הקטנה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 4 יח' שוק אווז
  • 1 כרישה פרוסה
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות
  • 1 ראש בצל חתוך לקוביות
  • 5 שיני שום קצוצות דק
  • 20 גר' פלפל שחור גרוס
  • 30 גר' מלח דק
  • 2 יח' שומר חתוך לקוביות
  • 50 מ"ל יין אדום
  • שמן לטיגון
  • 50 גר' פפריקה מתוקה
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • גרגרי רימון לקישוט (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בשמן את הכרישה עד להזהבה.
  • 2. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים מספר דקות.
  • 3. מוסיפים את שוקי האווז עד להשחמה.
  • 4. מוסיפים את היין האדום והתבלינים ומערבבים.
  • 5. לאחר 5 דקות מעבירים לתבנית, מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ב-180 מעלות.
  • 6. כאשר הבשר מתרכך מוציאים, מעבירים לצלחות את שוקי האווז ומוזגים את הקדירה מעל. מקשטים עם גרגרי הרימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully