וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה בקר ברוטב סביצ'קובה

מסעדת "פראג הקטנה" שבתל אביב מעניקה לכם מתכון חורפי לקדירת ירקות המשמשת כרוטב מושלם לפילה בקר. פשוט לעצום את העיניים ולהרגיש כאילו אתם בצ'כיה הקרירה.

מתכון מאת: וואלה!, מערכת וואלה

מנות בשר בפראג הקטנה. נמרוד סונדרס
מנות בשר בפראג הקטנה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-8 מנות:
  • 8 יח' פילה בקר במשקל של כ-100 גרם
  • 1 ק"ג בצל לבן
  • 1.5 ק"ג גזר קלוף
  • 2 ראשי סלרי
  • 2 שורשי פטרוזיליה קלופים
  • 1/2 כף שום כתוש
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 1/2 ליטר מים
  • 1 כף מלח
  • 10 גר' פלפל אנגלי
  • 3 עלי דפנה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את כלל הירקות לקוביות של 2 ס"מ.
  • 2. מטגנים בשמן על אש בינונית כ-8 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
  • 3. מוסיפים חצי ליטר מים. מוסיפים את המלח ומבשלים עוד כ-40 דקות על אש נמוכה עד לריכוך מלא.
  • 4. טוחנים בבלנדר או בלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את שאר התבלינים ומבשלים על אש נמוכה עוד כ-10 דקות.
  • 5. את מדליוני הפילה משחימים על מחבת גריל משומנת מכל צד, עד שהם מחליפים את צבעם.
  • 6. מעבירים לתבנית ומכניסים תנור שחומם מראש ל-220 מעלות לעוד 7 דקות עד לדרגת מדיום (במידה ורוצים מדיום רר אפשר לוותר על התנור).
  • 7. להגשה: יוצקים בנדיבות מרוטב הסביצ'קובה לתוך צלחת עמוקה ומניחים שני מדליוני הפילה מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully