- 1. חותכים את כלל הירקות לקוביות של 2 ס"מ.
-
- 2. מטגנים בשמן על אש בינונית כ-8 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
-
- 3. מוסיפים חצי ליטר מים. מוסיפים את המלח ומבשלים עוד כ-40 דקות על אש נמוכה עד לריכוך מלא.
-
- 4. טוחנים בבלנדר או בלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את שאר התבלינים ומבשלים על אש נמוכה עוד כ-10 דקות.
-
- 5. את מדליוני הפילה משחימים על מחבת גריל משומנת מכל צד, עד שהם מחליפים את צבעם.
-
- 6. מעבירים לתבנית ומכניסים תנור שחומם מראש ל-220 מעלות לעוד 7 דקות עד לדרגת מדיום (במידה ורוצים מדיום רר אפשר לוותר על התנור).
-
- 7. להגשה: יוצקים בנדיבות מרוטב הסביצ'קובה לתוך צלחת עמוקה ומניחים שני מדליוני הפילה מעל.