תבשיל עוף בסגנון צ'כי
מסעדת פראג הקטנה מציעה מתכון לקדירה שתפיץ ניחוחות מושלמים ברחבי הבית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-6 מנות:
- 1.5 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות
- 1 כרישה פרוסה דק
- 5 שיני שום קצוצות דק
- 20 גר' פלפל שחור גרוס
- 30 גר' מלח דק
- 2 פקעות שומר חתוכות לקוביות
- 50 מ"ל יין לבן
- שמן לטיגון
- 50 גר' פפריקה מתוקה
- 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
- אופן ההכנה:
- 1. מטגנים בשמן את הכרישה עד להזהבה.
- 2. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים מספר דקות.
- 3. מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מספר דקות מכל הצדדים.
- 4. לאחר שכל הנתחים משנים את צבעם מוסיפים את היין הלבן והתבלינים. מבשלים 5 דקות נוספות.
- 5. מוסיפים מים עד לכיסוי. מבשלים כחצי שעה עד שהבשר מוכן לגמרי והנוזלים מצטמצמים כמעט לגמרי. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים בצלחת עמוקה.
- *מומלץ להגיש על מצע פירה תפוחי אדמה