- אופן ההכנה:
- 1. משמנים קערה עמידה לחום בגודל 1.5 ליטר בצורה שבה אנו רוצים את הפודינג.
-
- 2. מערבבים את כל המצרכים יחד עם רק חצי מכמות הברנדי, חוץ מהגולדן סירופ. מעבירים את התערובת לתוך הקערה המשומנת.
-
- 3. עוטפים את הקערה פעמיים או שלוש עם ניילון נצמד ובנוסף יש לעטוף עם שתי שכבות של נייר כסף.
-
- 4. מקיפים את קצוות הקערה עם חוט מהודק כדי שהנייר כסף לא יזוז.
-
- 5. מניחים את הקערה בתוך מחבת גדולה עם מים, שהמים יגיעו עד לאמצע דפנות הקערה ומביאים את המחבת עם המים לרתיחה.
-
- 6. מניחים מכסה על הקערה ומצמצמים את התערובת למשך 3 שעות. לא לשכוח לבדוק את המים באופן קבוע שלא יתאדו. אם הם מתאדים התערובת תישרף והקערה תיסדק.
-
- 7. לאחר 3 שעות מסירים את נייר הכסף ובזהירות הופכים את התערובת על צלחת. מזלפים מעל את הגולדן סירופ (במידה ויש).
-
- 8. מחממים במחבת את יתר הברנדי, מטים לקצה המחבת ומבעירים ליצירת "פלאמבה" ועל מנת שכל האלכוהול יישרף. שופכים את הברנדי על הפודינג ומגישים לשולחן.
-
- 9. מכינים חמאת ברנדי: בקערת ערבוב מקרימים חמאה ואבקת סוכר. מומלץ להשתמש במעבד מזון על מהירות איטית. מוסיפים תוך כדי ערבוב את המים הרותחים והברנדי עד שהתערובת חלקה. מקררים עד שמתקשה. מגישים עם הפודינג.