- 1. מערבבים את כל החומרים פרט לשמן בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 2. מחממים מחבת עם שמן ויוצקים לתוכה את התערובת, מטגנים על להבה בינונית-נמוכה 12 דקות או עד שהתחתית של הפשטידה מזהיבה ומשתחררת מתחתית המחבת והפשטידה מתייצבת. הופכים ומטגנים עוד 8 דקות. לחילופין אפשר לוותר על הטיגון ולחמם תנור ל-190 מעלות ולאפות 40-35 דקות או עד להזהבה.
-
- גיוונים:
- - אלה הם בילט-אין במתכון מסוג זה, אפשר להשתמש בשאריות של פסטה או פתיתים במקום אטריות ואפשר להכין עם כל מיני סוגים של תבשילים שנשארו או אפילו רק עם הרוטב שבתוכו יש שבבי בשר והמון טעם.
-
- - הפשטידה טעימה גם עם תבשילי דג החל בסלמון אפוי וכלה בחריימה.