חצילים מרוקאים עם צ'רמלה

בכל גודל או צורה, חציל בשרני ועסיסי תמיד יסחט חיוכים מהאורחים שלכם. רות אוליבר אופה אותם בתנור בציפוי רוטב צ'רמלה מרוקאי

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה!
חצילים

מצרכים

  • חומרים ל-6 מנות ראשונות:
  • 6 חצילים בינוניים/קטנים
  • 4 כפות שמן
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3 כפות חומץ אורז
  • 4 כפות מירין
  • 3 כפות סויה
  • לצ'רמלה
  • 1 כף פלפל צ'ומה
  • 5 שיני שום
  • 1/2 כפית כמון
  • 5 לימונים כבושים
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 צרור כוסברה
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • מלח

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל מרכיבי המשרה.
  • 2. חוצים את החצילים לאורכם. חורצים על צד הקליפה איקסים(X) ומורחים אותם בנדיבות מכל הצדדים בשמן. מניחים על תבנית כשצד הקליפה כלפי מעלה.
  • 3. אופים כ30 דקות, מצננים.
  • 4. מכינים את הצ'רמלה: טוחנים יחד במעבד מזון למחית אחידה.
  • 5. מסדרים את החצילים על צלחת הגשה מעל מפזרים צ'רמלה, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully