- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
-
- 2. מקציפים ביצים עם סוכר חום ותמצית וניל עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה (במיקסר או ידנית).
-
- 3. מוסיפים שמן בזילוף, תוך כדי ערבול, רק עד לקבלת מרקם של תחליב (כמו בהכנת מיונז), מוסיפים מיץ וקליפת תפוזים ומערבלים עוד דקה.
-
- 4. מוסיפים קוקוס, קמח ואבקת אפייה ומכאן והלאה מערבלים כמה שפחות רק עד לתערובת אחידה.
-
- 5. בשלב הזה אפשר לפזר את השקדים והמייפל בתחתית התבנית המשומנת לפני שיוצקים את העוגה. לחילופין, אפשר לצקת את התערובת, לאפות חצי שעה, להוציא ולפזר על גבי העוגה 10 דקות לפני תום ההכנה. אפשרות שלישית היא לפזר חצי כמות בתחתית וחצי מעל.
-
- 6. אופים 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים.
-
- 7. מוציאים מהתנור ומצננים 10 דקות אם השקדים והמייפל בתחתית כדאי להפוך את העוגה ולהסיר את הנייר לפני שהיא מתקררת לגמרי, אחרת המייפל נידבק והשקדים נפרדים מהעוגה. מצננים לפני ההגשה.