פסטו טבעוני

את הבזיליקום אפשר להחליף בפטרוזיליה, שמיר, טימין לימוני, אורגנו או תערובת עשבי תיבול שיש בבית, במיוחד אם הם עדיין לא נבלו, אבל לא נראים טוב במיוחד. אפשר גם תרד, מנגולד, קייל או תערובת.

מתכון מאת: פיליס גלזר, מערכת וואלה!
אוכלים בריא פסטו ומינסטרונה

מצרכים

  • ל 1 כוס פסטו:
  • 2 כוסות עלי בזיליקום טריים דחוסים, או תערובת עלים וירקות עלים
  • 2 שיני שום גדולות
  • 2 כפות שמרי בירה (לא חובה)
  • 2 כפות שקדים מולבנים טחונים
  • ¼ כוס אגוזי מלך, פיסטוקים או צנוברים
  • ½ כוס שמן זית כתית
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את הכול ביחד. אפשר להוסיף כמה טיפות מים להקל על הפעולה (במקום להוסיף עוד שמן).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully