פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ברוסקטה שעועית לבנה

      לבראנץ' מפנק או כארוחת ערב קלילה – השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" המופלאה בתל אביב, מתקתק ברוסקטות ים תיכוניות עם טוויסט, שקשה להפסיק לכרסם.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      צילום בימוי ועריכה: בבושקה הפקות

      מצרכים

      • ל-4-6 מנות:
      • 1 כוס שעועית לבנה מבושלת (כ-1/2 כוס שעועית לבנה שהושרתה ובושלה עד לריכוך, כשעה וחצי - שעתיים)
      • 10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
      • 1/2 בצל סגול פרוס דק
      • 1/4 כוס זיתים שחורים קצוצים
      • 2 כפות שמן זית
      • מיץ מלימון סחוט
      • סומק
      • מלח
      • פלפל שחור
      • באגט
      • פרמזן

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
      • 2. מסדרים את הסלט על הבאגט ומגרדים מעל פרמזן.
      • 3. בוזקים מעט שמן זית מעל כל פרוסה ומגישים עם כוס יין.

      עוד מתכוני לחמים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -