וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברוסקטה שעועית לבנה

לבראנץ' מפנק או כארוחת ערב קלילה – השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" המופלאה בתל אביב, מתקתק ברוסקטות ים תיכוניות עם טוויסט, שקשה להפסיק לכרסם.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

צילום בימוי ועריכה: בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות:
  • 1 כוס שעועית לבנה מבושלת (כ-1/2 כוס שעועית לבנה שהושרתה ובושלה עד לריכוך, כשעה וחצי - שעתיים)
  • 10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • 1/2 בצל סגול פרוס דק
  • 1/4 כוס זיתים שחורים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון סחוט
  • סומק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • באגט
  • פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
  • 2. מסדרים את הסלט על הבאגט ומגרדים מעל פרמזן.
  • 3. בוזקים מעט שמן זית מעל כל פרוסה ומגישים עם כוס יין.
  • מאפה פילו סביח

  • סלט קפרזה עם עגבניות ומוצרלה

  • פוקצ'ה של ירקות צלויים ועוף

  • ראגו פטריות ועדשים על ברוסקטה

  • לחמניות דלעת וכורכום

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • ספגטי פרימוורה

  • לחמניות חלב ממולאות

  • ברוסקטה חציל קלוי וגבינה

  • קבב חלבי

  • מרק עגבניות טוסקני

  • עראייס בשר בטוסטר

  • לחם הודי במילוי באג'י

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully