ברוסקטה שעועית לבנה

לבראנץ' מפנק או כארוחת ערב קלילה – השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" המופלאה בתל אביב, מתקתק ברוסקטות ים תיכוניות עם טוויסט, שקשה להפסיק לכרסם.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
(צילום: צילום בימוי ועריכה: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • ל-4-6 מנות:
  • 1 כוס שעועית לבנה מבושלת (כ-1/2 כוס שעועית לבנה שהושרתה ובושלה עד לריכוך, כשעה וחצי - שעתיים)
  • 10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • 1/2 בצל סגול פרוס דק
  • 1/4 כוס זיתים שחורים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון סחוט
  • סומק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • באגט
  • פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
  • 2. מסדרים את הסלט על הבאגט ומגרדים מעל פרמזן.
  • 3. בוזקים מעט שמן זית מעל כל פרוסה ומגישים עם כוס יין.
  • מאפה פילו סביח

  • סלט קפרזה עם עגבניות ומוצרלה

  • פוקצ'ה של ירקות צלויים ועוף

  • קבב חלבי

  • פוקאצ'ת בצלים ופרג

  • לחם צ'ודו במילוי כרובית

  • ראגו פטריות ועדשים על ברוסקטה

  • מתכון ללחם בטטה מושלם בסיר

  • לחם אנטיפסטי

  • עראייס בשר בטוסטר

  • לחם ממולא גבינות

  • סלט לחם על קרם החצילים

  • ברוסקטה חציל קלוי וגבינה

  • סנדביץ' קרואסון עם בשר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully