ברוסקטה שעועית לבנה
לבראנץ' מפנק או כארוחת ערב קלילה השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" המופלאה בתל אביב, מתקתק ברוסקטות ים תיכוניות עם טוויסט, שקשה להפסיק לכרסם.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4-6 מנות:
- 1 כוס שעועית לבנה מבושלת (כ-1/2 כוס שעועית לבנה שהושרתה ובושלה עד לריכוך, כשעה וחצי - שעתיים)
- 10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
- 1/2 בצל סגול פרוס דק
- 1/4 כוס זיתים שחורים קצוצים
- 2 כפות שמן זית
- מיץ מלימון סחוט
- סומק
- מלח
- פלפל שחור
- באגט
- פרמזן
אופן ההכנה
- 1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
- 2. מסדרים את הסלט על הבאגט ומגרדים מעל פרמזן.
- 3. בוזקים מעט שמן זית מעל כל פרוסה ומגישים עם כוס יין.