מתכונים חמים

ברוסקטה שעועית לבנה

לבראנץ' מפנק או כארוחת ערב קלילה – השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" המופלאה בתל אביב, מתקתק ברוסקטות ים תיכוניות עם טוויסט, שקשה להפסיק לכרסם.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(צילום בימוי ועריכה: בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4-6 מנות:
  • 1 כוס שעועית לבנה מבושלת (כ-1/2 כוס שעועית לבנה שהושרתה ובושלה עד לריכוך, כשעה וחצי - שעתיים)
  • 10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • 1/2 בצל סגול פרוס דק
  • 1/4 כוס זיתים שחורים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון סחוט
  • סומק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • באגט
  • פרמזן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
  • 2. מסדרים את הסלט על הבאגט ומגרדים מעל פרמזן.
  • 3. בוזקים מעט שמן זית מעל כל פרוסה ומגישים עם כוס יין.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully