סלט קפרזה עם עגבניות ומוצרלה
עגבניות, מוצרלה, בזיליקום ו...דגנים. אבי ביטון, השף הנהדר של מסעדת "אדורה" שבתל אביב, משדרג את סלט הקפרזה האיטלקי לארוחה צמחונית מלאה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- אריזת לקט דגנים איטלקי מסדרת 10 דקות
- 4 עגבניות בינוניות חתוכות לרבעים
- 10 כדורי מוצרלה קטנים
- צרור בזיליקום טרי
- רבע כוס שמן זית
- מלח, פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- 1. מכינים את הלקט האיטלקי לפי הוראות יצרן. מסדרים על קערת הגשה, מתבלים בהרבה פלפל שחור, מלח ושמן זית ומצננים.
- 2. מסדרים את העגבניות וכדורי המוצרלה על הצלחת, על מצע הלקט. מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים.