וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קפרזה עם עגבניות ומוצרלה

עגבניות, מוצרלה, בזיליקום ו...דגנים. אבי ביטון, השף הנהדר של מסעדת "אדורה" שבתל אביב, משדרג את סלט הקפרזה האיטלקי לארוחה צמחונית מלאה.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • אריזת לקט דגנים איטלקי מסדרת 10 דקות
  • 4 עגבניות בינוניות חתוכות לרבעים
  • 10 כדורי מוצרלה קטנים
  • צרור בזיליקום טרי
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח, פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הלקט האיטלקי לפי הוראות יצרן. מסדרים על קערת הגשה, מתבלים בהרבה פלפל שחור, מלח ושמן זית ומצננים.
  • 2. מסדרים את העגבניות וכדורי המוצרלה על הצלחת, על מצע הלקט. מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים.
  • סלט קפרזה קל להכנה

  • מתכון לבול (קערת) אורז פטריות, אדממה ונבטים

  • סלט בורגול עם ירקות צלויים

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • סלט ביצים פיקנטי

  • סלט עוף ונבטים ברוטב טחינה

  • סלט מנגולד חמים עם זרעי כוסברה

  • סלט יווני (חוריאטיקי)

  • צימעס מסורתי

  • סלט תפוחי אדמה יווני

  • תבשיל גרגירי חומוס פיקנטי

  • רביולי קראנץ'

  • כרשה צלויה במחבת

  • סלט חיטה ושעורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully