פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט קפרזה עם עגבניות ומוצרלה

      עגבניות, מוצרלה, בזיליקום ו...דגנים. אבי ביטון, השף הנהדר של מסעדת "אדורה" שבתל אביב, משדרג את סלט הקפרזה האיטלקי לארוחה צמחונית מלאה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • אריזת לקט דגנים איטלקי מסדרת 10 דקות
      • 4 עגבניות בינוניות חתוכות לרבעים
      • 10 כדורי מוצרלה קטנים
      • צרור בזיליקום טרי
      • רבע כוס שמן זית
      • מלח, פלפל שחור גרוס טרי

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הלקט האיטלקי לפי הוראות יצרן. מסדרים על קערת הגשה, מתבלים בהרבה פלפל שחור, מלח ושמן זית ומצננים.
      • 2. מסדרים את העגבניות וכדורי המוצרלה על הצלחת, על מצע הלקט. מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -