וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קפרזה עם עגבניות ומוצרלה

עגבניות, מוצרלה, בזיליקום ו...דגנים. אבי ביטון, השף הנהדר של מסעדת "אדורה" שבתל אביב, משדרג את סלט הקפרזה האיטלקי לארוחה צמחונית מלאה.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • אריזת לקט דגנים איטלקי מסדרת 10 דקות
  • 4 עגבניות בינוניות חתוכות לרבעים
  • 10 כדורי מוצרלה קטנים
  • צרור בזיליקום טרי
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח, פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הלקט האיטלקי לפי הוראות יצרן. מסדרים על קערת הגשה, מתבלים בהרבה פלפל שחור, מלח ושמן זית ומצננים.
  • 2. מסדרים את העגבניות וכדורי המוצרלה על הצלחת, על מצע הלקט. מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים.
  • סלט קפרזה קל להכנה

  • כרובית צלויה עם יוגורט

  • מסבחה אפונה ירוקה ונענע

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • סלט קינואה צבעוני

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • סלט שעועית מקסיקני

  • סלט סלק, חומוס ופטרוזיליה

  • מתכון לבול (קערת) אורז פטריות, אדממה ונבטים

  • סלט חיטה ושעורה

  • סלט מנגולד חמים עם זרעי כוסברה

  • סלט כרובית צלויה ושעועית מש

  • תבשיל גרגירי חומוס פיקנטי

  • רביולי קראנץ'

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully