סלט אבטיח

רות אוליבר מכינה מאבטיח סלט של ממש, מפתיע ומרענן

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה!
סלט אבטיח של רות אוליבר. נמרוד סונדרס
סלט אבטיח של רות אוליבר

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 צרור עלי רוקט
  • 1/4 אבטיח חתוך לקוביות בגודל 1/2 1 ס"מ
  • 3 צנוניות חתוכות לג'וליאנים
  • 1/2 קופסת גבינה בולגרית, חתוכה לקוביות
  • 1/2 בצל אדום חתוך לחצאי עיגולים דקים
  • 50 גרם צנוברים/שקדים פרוסים וקלויים
  • לרוטב:
  • 2 כפות שמן
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 2 כפות דבש
  • מלח
  • פלפל
  • 1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • 1. בקערת הגשה שמים מצע של עלי רוקט, מעליהם אבטיח, ומעליו מפזרים את הצנוניות וקוביות הבולגרית. לבסוף מפזרים רצועות בצל וצנוברים.
  • 2. בצנצנת סגורה היטב משקשקים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully