- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים מחבת או תבנית בקוטר 26.
-
- 2. חותכים כל אפרסק לחצי, וכל מחצית לשלוש, מסדרים כמו מניפה על תחתית המחבת.
-
- 3. שוברים ביצים שלמות בקערה בינונית, טורפים במטרפה מוסיפים תוך כדי סוכר, שמן, וניל ושמנת חמוצה מערבבים היטב. בקערה ניפרדת מערבבים קמח ואבקת אפיה ומוסיפים לבלילה תוך כדי ערבוב עד שהתערובת אחידה.
-
- 4. יוצקים את התערובת בעדינות מעל האפרסקים, אופים כ-35 דקות עד שהמאפה זהוב ועשוי (אפשר לבדוק עם קיסם).
-
- 5. מוציאים מהתנור ממתינים 2 דקות והופכים על צלחת הגשה (לא חייבים) מפזרים מיד אבקת סוכר ומניחים במרכז ריבה וגלידה ומגישים מיד עם סירופ מייפל.