- 1. מכינים מראש מרינדה לדלעת: טוחנים את כל המרכיבים (חוץ מהדלעת) בבלנדר, יוצקים את המרינדה שהתקבלה על נתחי הדלעת, ומשרים 24 שעות.
-
- 2. מכינים דאל עדשים: מחממים מחבת עם שמן זרעי הענבים ומטגנים בצל, שום וג'ינג'ר. מוסיפים את הצ'ילי והגראם מסאלה, מערבבים היטב, מוסיפים את העדשים והציר, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, ומבשלים עד לפירוק חלקי של העדשים וצמצום הציר. מתבלים במלח ושומרים חם.
-
- 3. מכינים קורמה תירס: מלהיטים מחבת עם 2 כפות שמן זרעי ענבים, ומוסיפים את התירס תוך כדי ערבוב עד לקבלת צבע חרוך. מורידים מהאש.
-
- 4. מחממים במחבת את יתרת השמן, מוסיפים זרעי כוסברה, חרדל, קארי וכורכום תוך כדי ערבוב. מוסיפים את התירס החם, אגוזים ומי קוקוס, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-2 דקות.
-
- 5. מתבלים במלח, מורידים מהאש, טוחנים בבלנדר ומסננים דרך מסננת שינואה. שומרים בטמפרטורת החדר.
-
- 6. מרכיבים את המנה: מחממים תנור ל-160 מעלות, מכניסים את נתחי הדלעת וצולים במשך כשעתיים, עד לקבלת קמטים וצבע.
-
- 7. במרכז צלחת גדולה מניחים דאל עדשים, עליו מניחים נתח דלעת, ומסביב יוצקים קורמה תירס.