- 1. מבשלים את העדשים במים עד מעט מעל לגובה שלהן (10-15 דקות) עד שהן מתרככות אבל עדיין שומרות על צורתן. מורידים מהאש ושומרים במי הבישול שנשארו.
-
- 2. מחממים ווק או סיר רחב עם שמן ומאדים את הדלעת עם שום (כ-3 דקות).
-
- 3. מוסיפים קארי ומטגנים אותו (דקה-שתיים) תוך כדי ערבוב כדי שהטעמים יפתחו. יוצקים כוס חלב קוקוס ומביאים לסף רתיחה (כ-2 דקות).
-
- 4. מוסיפים את העדשים ומבשלים יחד (עוד 10 דקות), במידת הצורך מוסיפים עוד חלב קוקוס או מעט ממי הבישול של העדשים.
-
- 5. כשהדלעת והעדשים רכים לטעמכם מוסיפים כוסברה ומגישים עם פירורי רוקפור על מצע של אורז.
-
- 6. גיוונים: לא אוהבים טעם דומיננטי ומכביד של חלב קוקוס? מוסיפים רק 1/2 כוס ועוד 3/4 כוס מרק או מים. אפשר להמיר לחלוטין בשמנת לבישול.
-
- 7. לא אוהבים רוקפור? מחליפים את הרוקפור בגבינה פיקנטית אחרת.