- 1. לפולנטה: מפרקים את גרגירי התירס מהקלחים. מכניסים לסיר עם 3 כוסות חלב, כוס שמנת מתוקה וכוס מים.
-
- 2. לאחר רתיחה מוציאים את כל מה שצף בסיר, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-40 דקות.
-
- 3. מצמצמים מעט את הרוטב בלי כיסוי. מסירים מהאש וטוחנים את התירס עם מעט מהנוזל ומלח.
-
- 4. לראגו: חותכים לפרוסות פטריות שמפיניון, פורטובלו ושיטאקי. מכניסים למחבת ביחד עם מעט שום קצוץ, 2 קוביות חמאה ומכסים. מבשלים על אש הכי קטנה.
-
- 5. לאחר כ-40 דקות הפטריות מתרככות. בשלב הזה מורידים את הכיסוי ומעלים את החום. מוסיפים 4 כפות סויה ומסירים מהאש.
-
- 63. להגשה- יוצקים פולנטה לצלחת עמוקה, מעל ראגו פטריות ומעל פרמזן מגורד.