- 1. בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים וסוכר במשך מספר שניות.
-
- 2. מוסיפים ביצים, מים, תמצית וניל וקליפת תפוז.
-
- 3. מערבלים במהירות בינונית כחמש דקות עד להיווצרות בצק גמיש.
-
- 4. מוסיפים את החמאה בהדרגה תוך כדי ערבול. מוסיפים גם את המלח ולהמשיך כחמש דקות נוספות עד לקבלת בצק מבריק ורך מאד.
-
- 5. מכסים את הקערה בשקית ניילון (להשאיר חור קטן לאוויר) ומעבירים את קערת המיקסר למקרר ללילה.
-
- 6. מערבבים את כל חומרי המילוי היטב בקערה (ניתן להעביר לשק זילוף).
-
- 7. מבשלים את חומרי הקרמל בסיר על אש קטנה עד שנמס וחלק. מעבירים לקירור.
-
- 8. מרדדים את הבצק למלבן בעובי של כחצי ס"מ. חותכים בעזרת גלגלת לריבועים של 4 ס"מ. מזלפים מעט מילוי במרכז כל ריבוע. אוספים את פינות הריבוע לכדור.
-
- 9. מרססים את השקעים בספריי שמן ומניחים בכל שקע מנז'ט מנייר. מניחים שלושה כדורים בכל מנז'ט ומזלפים מעט קרמל על הכדורים. מוסיפים עוד שני כדורים בכל שקע ומתפיחים כחצי שעה (במידה ומוותרים על שימוש בקרמל בוזקים מעט אבקת סוכר ומוסיפים את שני הכדורים הנותרים).
-
- 10. מורחים בעדינות ביצה טרופה על הכדורים ומזלפים עוד קרמל. לחילופין, בוזקים מעל מעט סוכר. אופים כחצי שעה עד להזהבה ב170 מעלות. מקררים מעט ומחלצים מהשקעים.