וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טבעות בצל קריספיות

השיטה: טובלים בקמח, ביצה ואז שוב קמח ויוצאות טבעות בצל פריכות וקריספיות שתענוג לנשנש בכל זמן ובכל מקום

מתכון מאת: עז תלם, מערכת וואלה

טבעות בצל. נמרוד סונדרס
טבעות בצל

מצרכים למתכון

  • ל-20-30 טבעות
  • 3 בצלים גדולים
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • קורט מלח
  • 2 ביצים
  • 60 מ"ל (1/3 כוס) חלב או בירה
  • ליטר שמן, לטיגון עמוק

אופן ההכנה

  • 1. שמים את הבצלים בצלחת שטוחה (עם הקליפה). מחוררים אותם מעט עם סכין (שלא יתפוצצו) ומעבירים למיקרוגל.
  • 2. מפעילים על עוצמה גבוהה 8 דקות, עד שהבצלים רכים.
  • 3. נותנים לבצלים להתקרר לחלוטין, ואז קולפים אותם וחותכים לפרוסות לרוחב, לצורת עיגולים בעובי 2-3 ס"מ.
  • 4. מפרידים בעדינות את הטבעות הגדולות מהעיגולים – מכל פרוסה יצאו 3-4 טבעות יפות. טבעות שלא יצאו יפה ואת החלקים הפנימיים של הבצל מוסיפים למרק או תבשיל שמכינים.
  • 5. מחממים שמן לטיגון עמוק. מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה ומעבירים חצי מהכמות לקערה אחרת. בקערה נוספת טורפים את הביצים והחלב או הבירה (ככה שיש שלוש קערות: שתיים עם קמח מתובל ואחת עם ביצים מעורבלות).
  • 6. לוקחים טבעת אחת, טובלים בקמח, מנערים מעט, ואז בתערובת הביצים, ואז בקערת הקמח השניה. מעבירים ישירות לשמן החם וכך יוצרים עוד 2-3 טבעות שמטגנים במקביל. מטגנים את הטבעות 2-3 דקות, עד שהמעטה החיצוני נראה יבש ומעט זהוב. מוציאים לנייר סופג וכך מטגנים את שאר הטבעות. מגישים מיד, ביחד עם רוטב ברביקיו, רוטב חריף שאוהבים או מיונז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully