- 1. שמים את הבצלים בצלחת שטוחה (עם הקליפה). מחוררים אותם מעט עם סכין (שלא יתפוצצו) ומעבירים למיקרוגל.
-
- 2. מפעילים על עוצמה גבוהה 8 דקות, עד שהבצלים רכים.
-
- 3. נותנים לבצלים להתקרר לחלוטין, ואז קולפים אותם וחותכים לפרוסות לרוחב, לצורת עיגולים בעובי 2-3 ס"מ.
-
- 4. מפרידים בעדינות את הטבעות הגדולות מהעיגולים מכל פרוסה יצאו 3-4 טבעות יפות. טבעות שלא יצאו יפה ואת החלקים הפנימיים של הבצל מוסיפים למרק או תבשיל שמכינים.
-
- 5. מחממים שמן לטיגון עמוק. מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה ומעבירים חצי מהכמות לקערה אחרת. בקערה נוספת טורפים את הביצים והחלב או הבירה (ככה שיש שלוש קערות: שתיים עם קמח מתובל ואחת עם ביצים מעורבלות).
-
- 6. לוקחים טבעת אחת, טובלים בקמח, מנערים מעט, ואז בתערובת הביצים, ואז בקערת הקמח השניה. מעבירים ישירות לשמן החם וכך יוצרים עוד 2-3 טבעות שמטגנים במקביל. מטגנים את הטבעות 2-3 דקות, עד שהמעטה החיצוני נראה יבש ומעט זהוב. מוציאים לנייר סופג וכך מטגנים את שאר הטבעות. מגישים מיד, ביחד עם רוטב ברביקיו, רוטב חריף שאוהבים או מיונז.