וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קוקיטו ברד פודינג

ברד פודינג או "פודינג לחם" הוא קינוח בריטי עשיר ומחמם. הכפית נתקלת תחילה במעטה הפריך ואז צוללת פנימה כדי לפגוש פודינג קרמי וחמים. שנלר וארבל משתפים אותנו בגירסה הפורטו ריקנית למאפה הבריטי המפורסם ועוטפים את קוביות הלחם בקרם קוקוס, חלב ממותק ורום.

מתכון מאת: גיא ארבל וירון שנלר, מערכת וואלה

ברד פודינג לחג המולד, מאפיית בנדיקט. נמרוד סונדרס
ברד פודינג לחג המולד, מאפיית בנדיקט

מצרכים למתכון

  • כ- 6 מנות
  • פחית חלב מרוכז (400 גרם)
  • פחית קרם קוקוס (400 גרם)
  • 2/3 כוס רום לבן (150 מ"ל)
  • 3 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • חצי כפית קינמון
  • ככר לחם שטולן או חלה (כ- 700 גרם)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  • 2. חותכים את הלחם לקוביות בגודל 3X3 ס"מ.
  • 3. מערבבים חלב מרוכז, קרם קוקוס, רום, ביצים, וניל וקינמון לבלילה.
  • 4. מוסיפים לבלילה את קוביות הלחם, מערבבים היטב ומניחים בצד חמש דקות על מנת שהבלילה תיספג בלחם.
  • 5. מכניסים את התערובת לתבנית ואופים כ- 40 דקות עד שהברד פודינג מתייצב והבלילה מתייבשת.
  • 6. מפזרים מעל אבקת סוכר, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully