- 1. תערובת הפירות: משרים את הפירות בברנדי. עדיף כמה שיותר זמן, אך לפחות שעתיים.
-
- 2. מערבבים ביחד את החומרים של ראש העיסה ומכסים בניילון נצמד. מניחים לפחות לשעה להתפחה או לילה במקרר.
-
- 3. מערבבים את כל החומרים של הבצק כולל ראש העיסה, מלבד הפירות היבשים והאגוזים. לשים 5 דקות לאט ו- 6 דקות מהר, ומכסים ל-10 דקות.
-
- **ניתן לשלב פירות יבשים כמו חמוציות, קליפות תפוז מסוכרות, ג'ינג'ר מסוכר, משמש חתוך או קוביות קוקוס. לטבעונים ניתן להחליף את החלב בחלב קוקוס ואת החמאה בשמן.
-
- 4. מוסיפים את הפירות היבשים. לשים עם מעט קמח במהירות איטית כ-6 דקות נוספות עד לקבלת בצק דביק.
-
- 5. מעבירים לקערה משומנת לשעה, ומכסים בניילון נצמד.
-
- 6. מעצבים את הכיכרות: מחלקים את הבצק לשניים, משטחים מעט, מפזרים את האגוזים והשקדים ומגלגלים לכיכר. מתפיחים שעה כאשר כיכרות הבצק מכוסים.
-
- 7. אופים בחום של 180 מעלות כ-40 עד 50 דקות.
-
- 8. מוציאים מהתבנית. מפזרים אבקת סוכר פעמיים לקבלת כיסוי לבן.