פודינג בננה כמו של מגנוליה בייקרי
פודינג בננה עם שברי עוגיות חמאה כמו של מגנוליה בייקרי, המאפייה המפורסמת ממנהטן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כוס חלב
- מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
- 5 כפות פודינג וניל
- 4 בננות פרוסות
- חבילת (כ-20 יחידות גדולות) עוגיות חמאה
אופן ההכנה
- 1. מקציפים יחד חלב, שמנת מתוקה ופודינג עד ליצירת מסה אחידה ועמידה.
- 2. מפזרים שברי עוגיות חמאה בתחתית התבנית. מפזרים על העוגיות פרוסות בננה, ומצפים בכמות נדיבה של פודינג.
- 3. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים. על השכבה האחרונה מפזרים פירורי עוגיות.
- 4. מכסים בניילון נצמד, ומעבירים לקירור של כ-4 שעות (כדי שהעוגיות יספחו את הלחות של הפודינג והטעמים של הבננה).