פודינג בננה כמו של מגנוליה בייקרי

פודינג בננה עם שברי עוגיות חמאה כמו של מגנוליה בייקרי, המאפייה המפורסמת ממנהטן

מתכון מאת: ענת קורוטיץ, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: יוסי צ'יפקיס, עריכה: מאיה בן ניסן)

מצרכים

  • כוס חלב
  • מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 5 כפות פודינג וניל
  • 4 בננות פרוסות
  • חבילת (כ-20 יחידות גדולות) עוגיות חמאה

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים יחד חלב, שמנת מתוקה ופודינג עד ליצירת מסה אחידה ועמידה.
  • 2. מפזרים שברי עוגיות חמאה בתחתית התבנית. מפזרים על העוגיות פרוסות בננה, ומצפים בכמות נדיבה של פודינג.
  • 3. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים. על השכבה האחרונה מפזרים פירורי עוגיות.
  • 4. מכסים בניילון נצמד, ומעבירים לקירור של כ-4 שעות (כדי שהעוגיות יספחו את הלחות של הפודינג והטעמים של הבננה).
  • פנקייקים עם בננות ושוקולד

  • קינוח שלום למלכה

  • מלבי רימונענע

  • קרם מסקרפונה עם תפוחים מקורמלים וקראמבל

  • עוגת תפוחים וקרם שקדים

  • ארטיק מלבי

  • עוגת אגסים הפוכה

  • פרוזן ביתי בטעמים

  • מילפיי תאנים ושוקלד לבן

  • פבלובה עם קרם מסקרפונה ופירות

  • בסבוסה עם קומפוט

  • טארט תאנים

  • עוגת קוקוס ומשמשים בחושה

  • ארטיק מנגו יוגורט

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully