מתכונים חמים

פודינג בננה כמו של מגנוליה בייקרי

פודינג בננה עם שברי עוגיות חמאה כמו של מגנוליה בייקרי, המאפייה המפורסמת ממנהטן

מתכון מאת: ענת קורוטיץ, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

(צילום: יוסי צ'יפקיס, עריכה: מאיה בן ניסן)

מחשבון המרות

מצרכים

  • כוס חלב
  • מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 5 כפות פודינג וניל
  • 4 בננות פרוסות
  • חבילת (כ-20 יחידות גדולות) עוגיות חמאה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים יחד חלב, שמנת מתוקה ופודינג עד ליצירת מסה אחידה ועמידה.
  • 2. מפזרים שברי עוגיות חמאה בתחתית התבנית. מפזרים על העוגיות פרוסות בננה, ומצפים בכמות נדיבה של פודינג.
  • 3. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים. על השכבה האחרונה מפזרים פירורי עוגיות.
  • 4. מכסים בניילון נצמד, ומעבירים לקירור של כ-4 שעות (כדי שהעוגיות יספחו את הלחות של הפודינג והטעמים של הבננה).

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully