- 1. משרים את העדשים בקערה עם מים למשך שעתיים. זה הופך אותן להרבה יותר קלות לעיכול וגם מקצר את זמן הבישול.
-
- 2. מחממים סיר עם שמן זית ומאדים את ירקות השורש עם שום ותימין כ- 10 דקות, עד שהם מתרככים מעט.
-
- 3. מוסיפים את העדשים מערבבים יחד ומוסיפים שימורי עגבניות, כוס מים, מלח ופלפל וגם שמרי בירה, שמוסיפים טעמי אוממי עמוקים לראגו. מכסים ומבשלים על אש קטנה חצי שעה לריכוך. טועמים ומתקנים תיבול.
-
- 4. מחממים תנור ל-190 מעלות.
-
- 5. מעבירים את הראגו לכלים חסיני חום. חותכים בצק לפי קוטר הכלים, מניחים עליהם ומהדקים לשפתי הכלי באצבעות או בעזרת מזלג. מברישים בשמן זית או בביצה טרופה.
-
- 6.אופים כחצי שעה או עד שהבצק זהוב יפה. מגישים מיד.