וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל עוף בירקות חרוכים

תבשיל עוף עם שום, עגבניות ותוספת מעקצצת, שיכניס ניחוחות ביתיים גם למטבחם של עצלנים מדופלמים

מתכון מאת: מערכת וואלה

תבשיל כרעי עוף בעגבניות ופלפלים. אפיק גבאי,
תבשיל כרעי עוף בעגבניות ופלפלים/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • ל- 4 מנות
  • 4 ירכי עוף (או כרעיים, מופרדות לשוק וירך)
  • חופן עגבניות שרים חצויות
  • 4-5 שיני שום
  • 800 גרם סלט משוויה מוכן

אופן ההכנה

  • 1. במחבת מעל להבה גבוהה שמים את הכרעיים, צד העור כלפי מטה (אין צורך בתוספת שמן). צורבים 3-4 דקות, עד הזהבה מצד אחד, ואז הופכים לטיגון בצד השני באותו אופן.
  • 2. בסיר רחב ושטוח שמים את סלט המשוויה יחד עם העגבניות והשום ומביאים לרתיחה, ביחד עם חצי כוס מים.
  • 3. מעבירים את העוף הצרוב לרוטב, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה כ-45 דקות, או עד שהעוף התבשל לחלוטין.
  • ניתן גם לשים את הרוטב והעוף בתבנית תנור עמוקה, לכסות בנייר אפייה, לאטום עם רדיד אלומיניום, ולאפות בחום של 180 מעלות כ- 50 דקות, או עד שהעוף התבשל. מסירים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד 10 דקות עד הזהבה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully