- 1.המלית: מרתיחים בסיר קטן חלב, סוכר, חמאה, גרידת לימון ודבש. מסירים מן האש, מוסיפים את הפרג, האגוזים והצימוקים ומקררים עד השימוש.
-
- 2. הבצק: בקערת מיקסר עם "וו הלישה" לשים את כל החומרים במשך- 5 דקות מלבד חמאה ומלח.לאחר מכן מוסיפים את החמאה כקוביות עד שמתמזגת בתוך הבצק ובסוף הלישה מוסיפים את המלח. עוטפים בניילון נצמד ומניחים ללילה במקרר.
-
- 3. ההרכבה: מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, ומרדדים כל אחד למלבן במידות 25X35 בעובי 1/2 ס"מ. מורחים את תערובת הפרג על כל הבצק ומגלגלים משני הצדדים ל-2 גלילים מחוברים (כמו ספר תורה). מותחים את הקצוות ומקפלים פנימה לתוך ה"תעלה" שנוצרה בין שני גלילי הבצק- מתקבלת מעין חבילה (ניתן לראות המחשה בתמונה בהמשך).
-
- 4.האפייה: מכניסים לתבנית אפיה מאורכת (אינגלישקייק מס' 3 ) ומתפיחים כשעה. מחממים תנור ל-170 מעלות, מברישים בביצה ואופים כ-35 דקות. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.