- 1. לבסיס: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה ואבקת הסוכר כ 2 דקות.
-
- 2. מוסיפים את הביצה והקמח ומערבבים לקבלת בצק אחיד. מקררים כשעה במקרר.
-
- 3. מלית הפרג: בסיר מחמים את החלב, הסוכר והחמאה עד לסף רתיחה. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הפרג ופרורי הביסקוויטים. מערבבים חצי דקה על להבה נמוכה.
-
- 4. מכבים את הלהבה ומקררים במקרר יממה.
-
- 5. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה והסוכר כ שלוש דקות
-
- 6. מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף כדקה נוספת.
-
- 7. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה , מערבבים עד לקבלת נוזל משחתי חלק.
-
- 8. הרכבת העוגה: מחממים תנור ל- 170 מעלות. מרדדים חצי מכמות הבצק הפריך לעובי של 3 מ"מ באורך 35 ס"מ וברוחב 10 ס"מ. (את יתרת הבצק ניתן להקפיא או להכין עוגיות). מניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
-
- 9. מורחים את הריבה על הבצק. מוציאים את מלית הפרג מהמקרר, מגלגלים לגליל באורך הבצק ומניחים על הבצק שבתבנית.
-
- 10. מכניסים לשקית זילוף את תערובת הציפוי ומזלפים פסים לרוחב הגליל.
-
- 11. אופים בתנור שחומם מראש 40 דקות. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.