- 1.המילוי: מביאים לרתיחה יחד בסיר את החלב, השמנת, מקל הווניל וחצי מכמות הסוכר.
-
- 2. בקערה נפרדת טורפים את החלמונים, הקורנפלור והסוכר הנותר.
-
- 3. יוצקים 1/3 מהחלב הרותח לקערת החלמונים תוך טריפה מתמדת. ממשיכים להוסיף בהדרגה ותוך טריפה את שאר החלב.
-
- 4. מחזירים את הבלילה לסיר, מוסיפים את הסולת וממשיכים לבשל תוך טריפה מתמדת עד שעולות בועות והבלילה מסמיכה.מכבים את האש.
-
- 5. מחממים את התנור ל? 180 מעלות.
-
- 6.ההרכבה: מניחים דף פילו בתבנית כך ששוליו גולשים מעבר לדפנות ומברישים אותו בחמאה מומסת.
- מניחים דף נוסף ומברישים אותו בחמאה. ממשיכים להניח כך עוד 3 דפים. סה"כ 5.
-
- 7. שופכים את הבלילה לתבנית מעל עלי הפילו, מיישרים את
- פניה ומסדרים מעליה עוד 5 עלים מוברשים בחמאה מומסת.
-
- 8. אוספים יחד את שולי העלים ומגלגלים אותם פנימה לתוך שולי התבנית.מכניסים לתנור ואופים כ? 20 דקות, עד שהבצק מזהיב יפה. לפני שמגישם בוזקים אבקת סוכר.