פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת מלאי

      עוגת מלאי המשלבת בין קמח תירס לגבינות או יוגורט. כמה פשוט לפרוס ולהגיש חם עם כף שמנת חמוצה וכף ריבה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגת מלאי רומנית (יח
      עוגת מלאי רומנית (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: עבור תבנית בקוטר 28 ס"מ או תבנית פיירקס גדולה
      • 1/2 1 כוסות קמח תירס
      • 2 כוסות (280) קמח תופח
      • 3 גביעי אשל או יוגורט
      • 1/2 כוס שמן
      • 3 ביצים
      • 1/2 כוס חלב
      • 3/4 כוס סוכר
      • מעט מלח
      • להגשה:
      • שמנת חמוצה
      • ריבה איכותית

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
      • 2. טורפים את הביצים עם הסוכר.
      • 3. מוסיפים את כל שאר המרכיבים הרטובים: אשל/יוגורט, שמן וחלב ומערבבים.
      • 4. לבסוף מוסיפים את הקמח התופח וקמח התירס ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
      • 5. משמנים את התבנית, שופכים את הבלילה ומכניסים לתנור ל-45 דקות עד שקיסם יוצא נקי עם מעט פירורים.
      • 6. פורסים פרוסה ומגישים עם כף שמנת חמוצה וריבה טובה.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -