פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט עדשים שחורות, סלק, תרד וליים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      הפקת שבועות טבעונית עם עודד חצבני (אפיק גבאי , צילום: אפיק גבאי)
      הפקת שבועות טבעונית עם עודד חצבני (אפיק גבאי , צילום: אפיק גבאי)

      מצרכים

      • עבור 2-4 סועדים
      • 1 כוס עדשים שחורות שבושלו במים במשך 20 דקות (ללא השרייה)
      • 3 סלקים גדולים, קלופים וקצוצים לקוביות קטנות
      • 1 כף שמן זית
      • חופן גדול של עלי תרד
      • 1 ליים

      אופן ההכנה

      • 1. צולים את קוביות הסלק בתנור על חום גבוה או במחבת עם מעט שמן זית כ-5 דקות.
      • 2. חותכים את עלי התרד לשערות (ג'וליאנים) דקיקים.
      • 3. מערבבים את הסלק, העדשים והתרד. חותכים חצי ליים לפרוסות דקיקות, ומוסיפים לסלט. את יתר הליים סוחטים פנימה לסלט.
      • 4. מתבלים במלח ושמן זית, מערבבים ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -