סלט עדשים שחורות, סלק, תרד וליים

מתכון מאת: עודד חצבני, מערכת וואלה!
הפקת שבועות טבעונית עם עודד חצבני. צילום: אפיק גבאי, אפיק גבאי
הפקת שבועות טבעונית עם עודד חצבני(צילום: צילום: אפיק גבאי)

מצרכים

  • עבור 2-4 סועדים
  • 1 כוס עדשים שחורות שבושלו במים במשך 20 דקות (ללא השרייה)
  • 3 סלקים גדולים, קלופים וקצוצים לקוביות קטנות
  • 1 כף שמן זית
  • חופן גדול של עלי תרד
  • 1 ליים

אופן ההכנה

  • 1. צולים את קוביות הסלק בתנור על חום גבוה או במחבת עם מעט שמן זית כ-5 דקות.
  • 2. חותכים את עלי התרד לשערות (ג'וליאנים) דקיקים.
  • 3. מערבבים את הסלק, העדשים והתרד. חותכים חצי ליים לפרוסות דקיקות, ומוסיפים לסלט. את יתר הליים סוחטים פנימה לסלט.
  • 4. מתבלים במלח ושמן זית, מערבבים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully