וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קולרבי, אספרגוס, אגוזים ושקדים

מתכון מאת: עודד חצבני, מערכת וואלה

הפקת שבועות טבעונית עם עודד חצבני. צילום: אפיק גבאי, אפיק גבאי
הפקת שבועות טבעונית עם עודד חצבני/צילום: אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • עבור 2-4 סועדים
  • 1 כוס עדשים שחורות שבושלו במים במשך 20 דקות (ללא השרייה)
  • 3 סלקים גדולים, קלופים וקצוצים לקוביות קטנות
  • 1 כף שמן זית
  • חופן גדול של עלי תרד
  • 1 ליים
  • לתיבול:
  • קורט מלח
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את גבעולי האספרגוס, ומסירים את השליש התחתון שלהם (החלק התחתון של הגבעולים סיבי). חותכים את הגבעולים לחצי, חולטים במי מלח רותחים במשך 2 דקות, ומעבירים למי קרח (כדי לעצור את הבישול ולשמור אותם פריכים). מוציאים ממי הקרח, ומייבשים אותם בנייר סופג.
  • 2. קולפים את הקולרבי, ולאחר מכן, באמצעות קולפן, פורסים אותו לדפים דקיקים. מניחים את הדפים בתוך מים קרים עם מיץ הלימון.
  • 3. מסננים את המים מדפי הקולרבי, ומערבבים אותם יחד עם האספרגוס, חופן האגוזים ופרוסות השקדים. מתבלים בשמן זית ומלח, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully