וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נשנושי במיה

מנת קיץ נפלאה של במיה מוקפצת בלימון, אנשובי ואורגנו שכיף לנשנש לצד בירה קרה. נקודת התורפה של הבמיה היא הריריות עליה ניתן להתגבר באמצעות שטיפה, הסרתו בעדינות של העוקץ וייבוש מוחלט בשמש

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה

תבשיל במיה של רות אוליבר. דרור עינב,
תבשיל במיה של רות אוליבר/דרור עינב

מצרכים למתכון

  • עבור 2-3 מנות
  • 350 גרם במיה טריה
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 4 פילטים של אנשובי
  • 2-3 כפות מיץ לימון או חומץ
  • 1 כף אורגנו טרי קצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. רוחצים את הבמיה, מסירים את העוקץ ומיבשים היטב.
  • 2. מחממים שמן במחבת עמוקה, מוסיפים שום ואנשובי ומטגנים 2-3 דקות ,מוסיפים את הבמיה ומקפיצים כ- 7 דקות עד שהקצוות מתחילים טיפה להשחים.
  • 3. מוסיפים מיץ לימון, אורגנו, מלח ופלפל מקפיצים עוד 2-3 דקות, מסירים מהאש ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully