וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו קישואים צרובים עם פטה

מתכון מאת: אבע ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 3 קישואים בינונים פרוסים דק לאורך (רצוי עם מנדולינה)
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 3 צנוניות קטנות פרוסות דק
  • חופן עגבניות שרי חתוכות לרבעים
  • 5 כפות שמן זית
  • 4 פרוסות בגט בעובי 1 ס"מ
  • 100 גרם גבינת פטה
  • 1 כפית אורגנו יבש או טרי
  • לקישוט:
  • בצל ירוק או פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. צולים את פרוסות הקישואים על מחבת פסים עם מעט שמן רק מצד אחד.
  • 2. מוסיפים את פרוסות השום, צולים עוד דקה ומסירים מהאש.
  • 3. מסדרים את פרוסות הקישואים והשום בשכבה אחת על גבי צלחת הגשה מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס ועלי אורגנו.
  • 4. מסדרים מעליהם את רבעי העגבניות ופרוסות הצנונית ומפוררים מעל את גבינת הפטה. אפשר לפזר מעט בצל ירוק או פטרוזיליה קצוצה.
  • 5. קולים על אותה מחבת את פרוסות הבגט ומגישים יחד.
  • אנטיפסטי קישואים

  • קישואים מולאים בקלי קלות

  • פסטו קישואים וקשיו

  • דלעת צלויה עם תמר צהוב

  • תבשיל קארי עדשים וירקות

  • קדירת ירקות ופריקי טבעונית

  • פולנטה פטריות

  • תפוחי אדמה בזעתר

  • מנה שהיא ארוחה שלמה: אורז עם תרד וחומוס

  • קרם פולנטה ועגבניות לחות

  • ארטישוק ירושלמי בתנור

  • בטטות וסלקים צלויים

  • תפוחי אדמה מושלמים במחבת

  • תפוחי אדמה קראנצ'יים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully