- 1.לוקחים את הטפיוקה ושוטפים במסננת תחת מים קרים במשך כ-15 עד 20 שניות.
-
- 2. בסיר ממלאים 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
-
- 3. לאחר הרתיחה מוסיפים את הטפיוקה השטופה. למשך כל זמן הבישול אין להפסיק לערבב את הטפיוקה אפילו לא לרגע (הטפיוקה מאד אוהבת להדבק לסיר). כשהמרקם הופך לג'ל וצבעם הלבן של פניני הטפיוקה נעלם (בין 10-20 דקות) מוציאים עם מסננת, מצננים במים קרים ושוטפים שלוש פעמים.
-
- 4. בנפרד, ובמקביל בסיר אחר יש לחמם 250 מ'ל חלב קוקוס, מוסיפים כפית מלח ושתי כפות סוכר ומביאים לרתיחה על אש קטנה.
-
- 5. מכינים מי סוכר: מגרדים סוכר דקלים בפומפייה ומערבבים עם מים רותחים עד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים לחלב הקוקוס.
-
- 6. להגשה: מקרמלים את האננס במחבת עם מעט סוכר כשתי דקות. מערבבים את הטפיוקה המבושלת יחד עם חלב הקוקוס המומתק. מעבירים לכלי הגשה אישיים, מוסיפים אננס ומוסיפים לכל מנה מצקת של קרח כתוש.