- 1. מרתיחים 2 ליטר מים, חולטים את הפול כדקה ומסננים.
-
- 2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומוציאים דקה לפני תום הבישול, על מנת שנקבל פסטה אל דנטה. שומרים כחצי כוס ממי הבישול.
-
- 3. מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את הבצל ושיני השום המעוכות עם הקליפה.
-
- 4. מוסיפים את עגבניות השרי ומטגנים כשתי דקות.
-
- 5. מועכים מעט במזלג חצי מכמות הפול הירוק ומוסיפים למחבת.
-
- 6. מוסיפים את רוטב הפומדורו ואת שאר הפול השלם ומטגנים דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ואם צריך מוסיפים מעט ממי הבישול של הפסטה ששמרנו בצד.
-
- 7. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים עם גבינת הפיקורינו מעל.