מתכונים חמים

פנה עם פול ירוק ופקורינו

מתכון קליל ופשוט לפסטה פנה עם עגבניות שרי, פול ירוק וגבינת פקורינו

מתכון מאת: מסימיליאנו די מתאו בשיתוף ברילה, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(מוצרי חשמל למטבח: חברת TEKA)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 חבילה פנה רגטה
  • 5 שיני שום, מעוכות (עם הקליפה)
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 1/2 ק"ג עגבניות שרי חצויות
  • מלח, פלפל
  • 3 כוסות פול ירוק קפוא
  • 3 כפות רוטב עגבניות פומדורו
  • שמן זית כתית מעולה
  • 100 גרם גבינת פקורינו, חתוכה לקוביות קטנות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים 2 ליטר מים, חולטים את הפול כדקה ומסננים.
  • 2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומוציאים דקה לפני תום הבישול, על מנת שנקבל פסטה אל דנטה. שומרים כחצי כוס ממי הבישול.
  • 3. מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את הבצל ושיני השום המעוכות עם הקליפה.
  • 4. מוסיפים את עגבניות השרי ומטגנים כשתי דקות.
  • 5. מועכים מעט במזלג חצי מכמות הפול הירוק ומוסיפים למחבת.
  • 6. מוסיפים את רוטב הפומדורו ואת שאר הפול השלם ומטגנים דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ואם צריך מוסיפים מעט ממי הבישול של הפסטה ששמרנו בצד.
  • 7. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים עם גבינת הפיקורינו מעל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully