מרק שורבה מקרונה
מרק טריפוליטאי זריז, שילדים משתגעים עליו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4-5 מנות
- 2 עגבניות רכות חתוכות לקוביות
- 2 פלפלים חריפים חתוכים לקוביות
- 5 שיני שום כתושות
- 2 כפות רסק עגניות
- 1/2 1 כפות פפריקה מתוקה
- 1 כף פפריקה חריפה
- 1 כפית סוכר
- קורט מלח ופלפל שחור
- 1/2 1 ליטר מים
- פסטה קצרה כמו פסטה פוזלי
אופן ההכנה
- 1. מחממים סיר עם 2 כפות שמן על להבה בינונית. מוסיפים את השום הכתוש והפלפל החריף ומערבבים דקה- שתיים.
- 2. מוסיפים את העגבניות והסוכר ומבשלים את הסלסה שנוצרה בצורה אחידה כ-10 דקות.
- 3. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה המתוקה והחריפה והמים. מערבבים היטב, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. כשהפסטה מתרככת מגישים.