וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק שורבה מקרונה

מרק טריפוליטאי זריז, שילדים משתגעים עליו

מתכון מאת: נירו קורן, מערכת וואלה

שרבה מקרונה נירו קורן. נמרוד סונדרס
שרבה מקרונה נירו קורן

מצרכים למתכון

  • ל-4-5 מנות
  • 2 עגבניות רכות חתוכות לקוביות
  • 2 פלפלים חריפים חתוכים לקוביות
  • 5 שיני שום כתושות
  • 2 כפות רסק עגניות
  • 1/2 1 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 1 כפית סוכר
  • קורט מלח ופלפל שחור
  • 1/2 1 ליטר מים
  • פסטה קצרה כמו פסטה פוזלי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר עם 2 כפות שמן על להבה בינונית. מוסיפים את השום הכתוש והפלפל החריף ומערבבים דקה- שתיים.
  • 2. מוסיפים את העגבניות והסוכר ומבשלים את הסלסה שנוצרה בצורה אחידה כ-10 דקות.
  • 3. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה המתוקה והחריפה והמים. מערבבים היטב, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. כשהפסטה מתרככת מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully