מרק שורבה מקרונה

מרק טריפוליטאי זריז, שילדים משתגעים עליו

מתכון מאת: נירו קורן, מערכת וואלה!
שרבה מקרונה נירו קורן. נמרוד סונדרס
שרבה מקרונה נירו קורן

מצרכים

  • ל-4-5 מנות
  • 2 עגבניות רכות חתוכות לקוביות
  • 2 פלפלים חריפים חתוכים לקוביות
  • 5 שיני שום כתושות
  • 2 כפות רסק עגניות
  • 1/2 1 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 1 כפית סוכר
  • קורט מלח ופלפל שחור
  • 1/2 1 ליטר מים
  • פסטה קצרה כמו פסטה פוזלי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר עם 2 כפות שמן על להבה בינונית. מוסיפים את השום הכתוש והפלפל החריף ומערבבים דקה- שתיים.
  • 2. מוסיפים את העגבניות והסוכר ומבשלים את הסלסה שנוצרה בצורה אחידה כ-10 דקות.
  • 3. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה המתוקה והחריפה והמים. מערבבים היטב, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. כשהפסטה מתרככת מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully