וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה דג בחמאת עגבניות

פילה מוסר ים בחמאת עגבניות עם מרווה, שום ויין לבן של השף ניר כרמלי מבר דגים

מתכון מאת: מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • עבור 2 מנות
  • 2 פילה מוסר ים (במשקל 180 גרם כל אחד)
  • 4 עגבניות בינוניות סחוטות ביד
  • 2 שיני שום שן פרוסות
  • 6 עלי מרווה
  • 100 מ"ל יין (בערך 1/2 כוס) לבן חצי יבש
  • 140 גרם חמאה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. הדגים: מתבלים את הדג במעט מלח ופלפל וצורבים במחבת עם מעט שמן. מניחים בצד.
  • 2. הרוטב: ממיסים את החמאה עם שום ומרווה במחבת על אש בינונית עד שהיא מפיצה ריח מעט אגוזי.
  • 3. מוסיפים את היין הלבן ומאדים למשך דקה, עד התנדפות האלכוהול.
  • 4. מוסיפים את מיץ העגבניות עם הזרעים ומתבלים במלח ופלפל.
  • 5. מגישים עם הדג.
  • טאבולה גריסי פנינה ודניס

  • פילה מוסר עם פירה

  • קציצות דגים ברוטב לימוני צהוב

  • פילדה דג בקראסט עשבי תיבול

  • סיר דגים עם הרבה ירוקים

  • לברק עם מנגולד ושעועית עדינה

  • נזיד דגים פרובנסאל

  • פסטייה דגים

  • קציצות דגים עם זיתים שבורים

  • קרם אפונה עם פילה דניס ופסטו נענע שקדים

  • קציצות דגים וסולת ברוטב חריף

  • סביצ'ה דג עם מנגו ותירס טרי

  • ברוסקטה עם פלפלים מותססים ודג נא

  • קציצות דגים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully