וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה דג בחמאת עגבניות

פילה מוסר ים בחמאת עגבניות עם מרווה, שום ויין לבן של השף ניר כרמלי מבר דגים

מתכון מאת: מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • עבור 2 מנות
  • 2 פילה מוסר ים (במשקל 180 גרם כל אחד)
  • 4 עגבניות בינוניות סחוטות ביד
  • 2 שיני שום שן פרוסות
  • 6 עלי מרווה
  • 100 מ"ל יין (בערך 1/2 כוס) לבן חצי יבש
  • 140 גרם חמאה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. הדגים: מתבלים את הדג במעט מלח ופלפל וצורבים במחבת עם מעט שמן. מניחים בצד.
  • 2. הרוטב: ממיסים את החמאה עם שום ומרווה במחבת על אש בינונית עד שהיא מפיצה ריח מעט אגוזי.
  • 3. מוסיפים את היין הלבן ומאדים למשך דקה, עד התנדפות האלכוהול.
  • 4. מוסיפים את מיץ העגבניות עם הזרעים ומתבלים במלח ופלפל.
  • 5. מגישים עם הדג.
  • טאבולה גריסי פנינה ודניס

  • פילה מוסר עם פירה

  • קציצות דגים ברוטב מטבוחה

  • לברק עם מנגולד ושעועית עדינה

  • סופריטו דגים

  • דג מרוקאי

  • קציצות דגים ברוטב לימוני צהוב

  • אמנון אפוי על ירקות

  • קציצות דגים וסולת ברוטב חריף

  • נזיד דגים פרובנסאל

  • פתיתים ברוטב דגים של שבת

  • סיר דגים עם הרבה ירוקים

  • קציצות דג עם טחינה ירוקה

  • קציצות דגים ברוטב עגבניות פיקנטי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully