סופגניות קוקוס אפויות

מתכון לסופגניות בריוש אפויות עם קוקוס. מי שרוצה יכול להוסיף טופינג ורוד עם שבבי קוקוס בהשראת הטיף הוורוד והמוכר

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סופגניות באפויות בריוש קוקוס בהשראת חטיף קוקוס ורוד

מצרכים

  • לסופגניות הבריוש

    • 500 גרםקמח לבן (1/2 3 כוסות)
    • 12 גרםמלח (2 כפיות)
    • 30 גרםשמרים טריים (1/2 קוביה או 1/2 שקית)
    • 2 ביצים שלמות
    • 300 גרםקרם קוקוס (קצת פחות מפחית)
    • 50 גרםסוכר (1/4 כוס)
    • 40 גרםדבש (2 כפות)
    • 250 גרםחמאה
  • לציפוי

    • רויאל אייסינג ורוד
    • שבבי קוקוס קלויים על מחבת (ללא שמן)

אופן ההכנה

איך מכינים סופגניות קוקוס אפויות?

  • 1מכניסים את כל החומרים מלבד החמאה לקערת מיקסר עם וו לישה ולשים כ-5 דקות לישה איטית לאיחוד חומרים. מגבירים מהירות וממשיכים ללוש 10 דקות נוספות ליצרת בצק קשה ואלסטי.
  • 2נותנים לבצק ולמיקסר לנוח 10 דקות ושוב מפעילים על מהירות גבוהה תוך כדי הוספת החמאה הרכה לאט לאט עד שכולה נבלעת בבצק. עוצרים.
  • 3מעבירים את הבצק עטוף בניילון נצמד ל- 6 שעות או לילה למקרר.
  • 4מוציאים את הבצק כשעה לפני תחילת העבודה ומחלקים ל-10 כדורים במשקל 50 גרם. מניחים בתבנית שקעים משומנת (מומלץ מסיליקון) ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
  • 5אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ- 12 דקות.
  • 6מצננים מעט ומצפים באייסינג ומעליו בשבבי הקוקוס הקלויים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully