סופגניות קוקוס אפויות
מתכון לסופגניות בריוש אפויות עם קוקוס. מי שרוצה יכול להוסיף טופינג ורוד עם שבבי קוקוס בהשראת הטיף הוורוד והמוכר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
לסופגניות הבריוש
- 500גרםקמח לבן (1/2 3 כוסות)
- 12גרםמלח (2 כפיות)
- 30גרםשמרים טריים (1/2 קוביה או 1/2 שקית)
- 2ביצים שלמות
- 300גרםקרם קוקוס (קצת פחות מפחית)
- 50גרםסוכר (1/4 כוס)
- 40גרםדבש (2 כפות)
- 250גרםחמאה
לציפוי
- רויאל אייסינג ורוד
- שבבי קוקוס קלויים על מחבת (ללא שמן)
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים סופגניות קוקוס אפויות?
- 1מכניסים את כל החומרים מלבד החמאה לקערת מיקסר עם וו לישה ולשים כ-5 דקות לישה איטית לאיחוד חומרים. מגבירים מהירות וממשיכים ללוש 10 דקות נוספות ליצרת בצק קשה ואלסטי.
- 2נותנים לבצק ולמיקסר לנוח 10 דקות ושוב מפעילים על מהירות גבוהה תוך כדי הוספת החמאה הרכה לאט לאט עד שכולה נבלעת בבצק. עוצרים.
- 3מעבירים את הבצק עטוף בניילון נצמד ל- 6 שעות או לילה למקרר.
- 4מוציאים את הבצק כשעה לפני תחילת העבודה ומחלקים ל-10 כדורים במשקל 50 גרם. מניחים בתבנית שקעים משומנת (מומלץ מסיליקון) ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
- 5אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ- 12 דקות.
- 6מצננים מעט ומצפים באייסינג ומעליו בשבבי הקוקוס הקלויים.